453 2022_09_23 Р5.jpg

De Geelvinck

28 eensgezinswoningen en 44 appartementen

Bouwcombinatie

Boele logo BC.png
Bébouw Midreth logo BC2.png

In opdracht van wooncorporatie Woonopmaat bundelen Boele & van Eesteren en Bébouw Midreth hun krachten voor het realiseren van De Geelvinck in Heemskerk. Deze ontwikkellocatie aan de Cornelis Geelvinckstraat wordt een woonomgeving met 28 duurzame eengezinswoningen en 44 moderne appartementen. In samenwerking met de gemeente Heemskerk en woningcorporatie Woonopmaat wordt hier een unieke plek gecreëerd waar comfortabel wonen en duurzaamheid hand in hand gaan.

Architectuur en omgeving

De architectuur sluit perfect aan bij de omliggende bebouwing en laat zich inspireren door de prachtige Noordzeekust. Zowel de eengezinswoningen als de appartementen ademen de sfeer van de kust. Dit komt niet alleen tot uiting in het gebruik van materialen, maar ook in de vormgeving van de gebouwen.

Duurzaamheid

Met het oog op duurzaamheid en esthetiek is er gekozen voor hoogwaardige materialen en energiezuinige technieken. Zo wordt niet alleen het milieu gespaard, maar worden bewoners ook voorzien van comfortabele en energiezuinige huizen. Met energiezuinige systemen en groene ruimtes draagt dit project bij aan een milieuvriendelijke leefomgeving.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!